E-shop slouží pouze pro VELKOOBCHOD

Je modelína JumpingClay opravdu bezpečná?

 

JumpingClay je jedna z nejbezpečnějších modelín na světě

 

Když dítě pozře ze zvědavosti nebo omylem modelínu, nejeden rodič se oprávněně zeptá: "Nestane se mu něco? Není tato hmota jedovatá?" U JumpingClay můžete být naprosto klidní!

 

JumpingClay je:

  • zdravotně nezávadná
  • bez obsahu lepku
  • bez obsahu PVC
  • antibakteriální

 

JumpingClay je ve světě velmi oblíbenou modelovací hmotou. Jedním z důvodů je právě vysoká bezpečnost, která je pro nás prioritou. Proto s JumpingClay bez obav modelují i větší kolektivy dětí, např. ve školkách, školách či dětských akcích. 

Kromě toho, že je zdravotně nezávadná, neobsahuje JumpingClay lepek. To je důležité u dětí, které jsou citlivé nebo alergické na lepek. U nich totiž hrají roli i zbytky lepku za nehty, které by se mohly dostat do úst.

Další důležitou vlastností této hmoty je to, že je antibakteriální. Díky přídavku nano stříbra se v ní netvoří bakterie, i když do kelímku s hmotou vkládá prstíky mnoho dětí. 

S JumpingClay tvoří a hrají si děti i dospělí po celém světě již od roku 1998 a za tu dobu potvrdila řada institucí opakovaně, že je JumpingClay zdravotně nezávadná modelovací hmota. Není tedy škodlivá lidskému zdraví. I přesto ovšem není určena k jídlu.

JumpingClay je pravidelně testována na přítomnost těžkých kovů, ftalátů, plastů a dalších toxických látek v laboratořích SGS a Intertek. Níže je výtah z některých certifikátů, které potvrzují její zdravotní nezávadnost.

sgs                    
Intertek

 

 

AYN14-065302_AYHA14-02954R1_ JUMPINGCLAY CO., LTD EU Clay-page-002 

 

HKGH01654107 Japan Food Sanitation Laws Test-page-003

 

jumpingclay-150021879 8color Set-page-001

 

jumpingclay-150021879 8color Set-page-003

 

Pozn.: kvůli velikému množství certifikátů, které vlastníme, zde uvedeme jen pár z nich. Certifikáty se skládají z 10 a více stránek. Níže uvádíme jen některé z nich. Testujeme každý jednotlivý produkt a celkově máme několik desítek certifikátů.

Pokud byste chtěli zaslat k nějakému výrobku certifikát, neváhejte nás kontaktovat na info@jumpingclay.cz.

Zpět do obchodu

Nejoblíbenější ❤ produkty