E-shop slouží pouze pro VELKOOBCHOD

Hodnocení obchodu

5,0 38 hodnocení
5
38x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Peťule | 7.2.2022
Nákup proběhl v pořádku. Zboží kvalitní, dcera je z hmoty nadšená.
R Avatar autora Romana | 1.2.2022
Milá paní majitelka. Hmota je super, krásne voní. Výtvory nepraskají jako u play doh.
E Avatar autora Edita | 20.12.2021
Kupovala jsem dárek k Vánocům. Dorazil v pořádku a těšíme se až modelínu vyzkoušíme :-)
J Avatar autora Jolana | 20.12.2021
Nakupovala jsem zde poprvé a vše bylo v pořádku. Rychlé dodání.
P Avatar autora Pavlína P. | 17.12.2021
Velmi spokojená. Paní mi poradila na live chatu naprosto rychle a skvěle. Vybírala jsem barvy pro svůj projekt a dárek a trochu jsem váhala, kterou sadu pro vnuka vybrat. Moc doporučuji.
ž Avatar autora žaneta | 13.12.2021
Přehledné a pěkné zboží. Vše bylo ok. Doporučuji!
Avatar autora | 10.12.2021
L Avatar autora Libuše | 7.12.2021
Ano, doporučuji. Bez problémů.
Avatar autora | 5.12.2021
BS Avatar autora Barbora Suchá | 3.12.2021
Vše v pořádku. Doporučuji
L Avatar autora Lucka (Administrátor) 4.12.2021
Moc děkujeme za hodnocení!
M Avatar autora Marika G | 2.12.2021
Příjemný a kreativní e-shop. Líbí se mi návody a inspirace, kterou jsem k hmotě našla. Komunikace e-shopu super.
TT Avatar autora Tereza Tichá | 29.11.2021
Pěkný e-shop, přehledný a krásný výběr modelovacích sad i příslušenství. Už jsem tu nakoupila několikrát a doporučuji dál.
J Avatar autora Jasmina (Administrátor) 29.11.2021
Moc děkujeme za milá slova! Vážíme si toho!
J Avatar autora Jarmila | 16.11.2021
Korektní obchod, rychlé dodání.
J Avatar autora Jiřina | 15.11.2021
Jsem spokojena, rychlé, velmi solidní jednání. Modelínu hodnotit nemohu, je to dárek. Děkuji.
L Avatar autora Lucka (Administrátor) 29.11.2021
Moc děkujeme za pěkné hodnocení paní Jiřinko, vážíme si toho! Ať se dílo z modelíny vydaří a kdybyste potřebovala poradit, ozvěte se.
L Avatar autora Lucie F. | 12.11.2021
Komunikace + Ochota + Rychlost dodání. Vše super, děkuji.
O Avatar autora Oldřiška | 10.11.2021
supr, doporučuji.
L Avatar autora Lucka (Administrátor) 29.11.2021
Děkujeme za pěkné hodnocení, vážíme si toho!
S Avatar autora Standa | 31.10.2021
Byl jsem se vším spokojen.
R Avatar autora Radka | 27.10.2021
Líbila se mi komunikace a rychlost dodání.
IK Avatar autora Ida Krátká | 26.10.2021
Vše bylo v pohodě, doručení rychlé.
J Avatar autora Jasmina (Administrátor) 29.11.2021
Děkujeme za Váš čas, abyste nás ohodnotila! Vážíme si toho. Ať se modelování líbí a budeme rády i za nasdílení hotového díla - klidně na sociální sítě s označením #jumpingclay. Děkujeme!
D Avatar autora Draha | 17.10.2021
jsem moc spokojená
Nahoru
38 položek celkem

Nejoblíbenější ❤ produkty

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení