E-shop slouží pouze pro VELKOOBCHOD

Hodnocení obchodu

5,0 38 hodnocení
5
38x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Peťule | 7.2.2022
Nákup proběhl v pořádku. Zboží kvalitní, dcera je z hmoty nadšená.
R Avatar autora Romana | 1.2.2022
Milá paní majitelka. Hmota je super, krásne voní. Výtvory nepraskají jako u play doh.
E Avatar autora Edita | 20.12.2021
Kupovala jsem dárek k Vánocům. Dorazil v pořádku a těšíme se až modelínu vyzkoušíme :-)
J Avatar autora Jolana | 20.12.2021
Nakupovala jsem zde poprvé a vše bylo v pořádku. Rychlé dodání.
P Avatar autora Pavlína P. | 17.12.2021
Velmi spokojená. Paní mi poradila na live chatu naprosto rychle a skvěle. Vybírala jsem barvy pro svůj projekt a dárek a trochu jsem váhala, kterou sadu pro vnuka vybrat. Moc doporučuji.
ž Avatar autora žaneta | 13.12.2021
Přehledné a pěkné zboží. Vše bylo ok. Doporučuji!
Avatar autora | 10.12.2021
L Avatar autora Libuše | 7.12.2021
Ano, doporučuji. Bez problémů.
Avatar autora | 5.12.2021
BS Avatar autora Barbora Suchá | 3.12.2021
Vše v pořádku. Doporučuji
L Avatar autora Lucka (Administrátor) 4.12.2021
Moc děkujeme za hodnocení!
M Avatar autora Marika G | 2.12.2021
Příjemný a kreativní e-shop. Líbí se mi návody a inspirace, kterou jsem k hmotě našla. Komunikace e-shopu super.
TT Avatar autora Tereza Tichá | 29.11.2021
Pěkný e-shop, přehledný a krásný výběr modelovacích sad i příslušenství. Už jsem tu nakoupila několikrát a doporučuji dál.
J Avatar autora Jasmina (Administrátor) 29.11.2021
Moc děkujeme za milá slova! Vážíme si toho!
J Avatar autora Jarmila | 16.11.2021
Korektní obchod, rychlé dodání.
J Avatar autora Jiřina | 15.11.2021
Jsem spokojena, rychlé, velmi solidní jednání. Modelínu hodnotit nemohu, je to dárek. Děkuji.
L Avatar autora Lucka (Administrátor) 29.11.2021
Moc děkujeme za pěkné hodnocení paní Jiřinko, vážíme si toho! Ať se dílo z modelíny vydaří a kdybyste potřebovala poradit, ozvěte se.
L Avatar autora Lucie F. | 12.11.2021
Komunikace + Ochota + Rychlost dodání. Vše super, děkuji.
O Avatar autora Oldřiška | 10.11.2021
supr, doporučuji.
L Avatar autora Lucka (Administrátor) 29.11.2021
Děkujeme za pěkné hodnocení, vážíme si toho!
S Avatar autora Standa | 31.10.2021
Byl jsem se vším spokojen.
R Avatar autora Radka | 27.10.2021
Líbila se mi komunikace a rychlost dodání.
IK Avatar autora Ida Krátká | 26.10.2021
Vše bylo v pohodě, doručení rychlé.
J Avatar autora Jasmina (Administrátor) 29.11.2021
Děkujeme za Váš čas, abyste nás ohodnotila! Vážíme si toho. Ať se modelování líbí a budeme rády i za nasdílení hotového díla - klidně na sociální sítě s označením #jumpingclay. Děkujeme!
D Avatar autora Draha | 17.10.2021
jsem moc spokojená
Nahoru
38 položek celkem
Zpět do obchodu

Nejoblíbenější ❤ produkty